coaching beyond your dreams

Hem » Uncategorized » Coaching inspirerar till att uppnå önskade resultat!

Coaching inspirerar till att uppnå önskade resultat!

”Welcome to the modern world” sa min svärson när jag införskaffade min första vattenkokare. Sen dess har jag gått vidare och försöker vara en del av den digitala världen. Så nu startar jag min blogg som jag kallar ’Coaching beyond your dreams’.

I den vill jag förmedla mina kunskaper och erfarenheter från ett långt liv, arbetsliv och coachliv med betoning på min tid som coach de senaste 13 åren. Framförallt kommer jag att ta upp vad professionell coaching består av – de 11 coachkompetenserna, olika sätt att coacha på och särskilt – hur man ’lätt’ kan åstadkomma perspektivbyte på de situationer man står inför.

Så håll ögonen öppna,  lär och begrunda hur du kan göra ett coachande förhållningssätt till ditt – precis som jag hittat mitt sätt att coacha andra på.

Jag välkomnar en dialog med dig som min läsare och hoppas att du ska få något till livs.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: