coaching beyond your dreams

Hem » Om

Om

Sara Widlert

Jag har coachat hela det här årtusendet hittills och började min professionella coachbana 1999 med att gå Coach Universities coachutbildning, www.CoachU.com . Varje vecka telefonerade vi i  grupper från hela världen, en del hälsade med Good Morning, andra Good Afternoon och oftast fick jag säja Good Evening, då jag tog de flesta klasserna på kvällstid. Två år tog det för mig och under tiden coachade jag allt vad tygeln höll. Stackars mina coachkunder! Jag har gjort alla ‘fel’ man kan göra som coach men med tiden har jag gjort allmera nytta. Och . . . jag har haft så roligt under tiden. Det är det bästa jag gjort under mitt arbetsliv.

Av de coachkonferenser som anordnats av International Coach Federation, ICF, har jag deltagit i ett tiotal både utomlands och i Sverige. Under 2012 deltog jag i vidareutbildning med Alan Seale i Transformational Presence Leadership and Coach Training, http://www.transformationalpresence.org.
Förutom coaching och gruppcoaching undervisar jag i coaching och team- och gruppcoaching.

Sedan 2004 har jag mitt eget företag på heltid (startade det 1991) och det har varit helt fantastiskt. Ibland har inkomsterna inte kommit regelbundet och visst har det funnits oro med i bilden  –  men det har alltid ordnat sig. Dessutom känner jag glädje varje gång jag ser någon växer och utvecklas såväl som person som i  sitt arbetsliv.


2 kommentarer

  1. Liise skriver:

    Tack för alla dina klokheter Sara! Coaching är ett oslagbart samtalsverktyg i människors utveckling. Ser fram emot att börja använda teamcoachingen jag lärde mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: